You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Forum topicProbleme me instalimin e programeve atx4y216 vjet 10 months më parë
Forum topicProblem me php nuke buizy016 vjet 10 months më parë
Forum topicDebian Tim716 vjet 10 months më parë
Forum topicchmod 666 & chmod 777 laurenti116 vjet 10 months më parë
Forum topicIP pubblico x_files116 vjet 10 months më parë
Forum topicKy eshte nje sit per linux dhe windozz bashke? laurenti316 vjet 10 months më parë
Forum topicManual Tim016 vjet 10 months më parë
Forum topicScript per perkthim FareTop016 vjet 10 months më parë
Forum topicKubuntu trip016 vjet 10 months më parë
Forum topicSi te aktivizoj intenet dhe ta bej share, sa here qe ndez co laurenti216 vjet 10 months më parë
Forum topicdebian apo kubuntu trip616 vjet 10 months më parë
Forum topicA Din Dikush matrix-x116 vjet 10 months më parë
Forum topicdesKriptika laurenti016 vjet 10 months më parë
Forum topicpyetje per script FareTop016 vjet 10 months më parë
Forum topicCkeshille me jepni? COReE016 vjet 10 months më parë
Forum topicknoppix vs. ubuntu trip016 vjet 10 months më parë
Forum topickanotix dhe apt-get nuk ben trip716 vjet 10 months më parë
Forum topicGnuCash laurenti016 vjet 10 months më parë
Forum topicSoftware apo aplikime Windows ne Linux??? enderson716 vjet 11 months më parë
Forum topicAlblinux Distro Administratori217 vjet 3 javë më parë
HistoriMë së fundi arrin OpenOffice.org 2! AlbLinux017 vjet 1 month më parë
HistoriMozilla Firefox 1.0.7 AlbLinux017 vjet 2 months më parë
HistoriVersioni në shqip i OpenOffice.org2 edhe për Debian AlbLinux017 vjet 2 months më parë
HistoriGNOME 2.12 LiveCD AlbLinux017 vjet 3 months më parë
HistoriFUSS: në shkollë Linux zevëndëson XP AlbLinux017 vjet 3 months më parë

Faqet