You are here

Problem tek Galeria e Imazheve

headsh0t13's picture

Tung krejtve,Deshta mi qit do foto ne Galerin e Imazheve>Kompjuteri Yte, po nuk po muj mu logu.Saher qi po e shkruj po thot Invalid username or password.E di qi nuk osht invallid se ne forum jum logu.A i ka ndodh edhe najkuj kjo a veq mu?

laurenti's picture

Përshëndetje,Galeria ndodhet në një server jashtë AlbLinux.net dhe, databazat nuk janë të sinkronizuara.Për të krijuar albumin me pamjet personale mund të ndjekësh dy rrugë:1- Dërgo një email me kërkesën për të krijuar një llogari personale tek Galeria e Alblinux (ku duhet të specifikosh emrin dhe fjalëkalimin e dëshiruar)2- Dërgo një email me arkivin e fotove që dëshiron të shtosh (në një kartelë të zip-uar) dhe emrin nën të cilin dëshiron të publikohen fotot.Rruga e dytë është sigurisht më e thjeshtë: do të kujdesem unë të krijoj albumin dhe të shtoj fotot (pra më pak kohë e harxhuar).

headsh0t13's picture

Thnx
Tah po muj mu logirat,po seni osht qi nese du me postu foto veq duhet me ja ba new album e nuk po muj mi shti te Kompjuteri Yt

laurenti's picture

Tani duhet të jetë në rregull.

P.s.:U aktivua dhe sistemi i regjistrimit automatik, kush dëshiron mund të krijojë automatikisht një llogari duke klikuar tek http://alblinux.homelinux.org/gallery/albums.php -->

[register]