You are here

kerkese administratorit per te pubblikuar nje area shitje-bl

quattroxquattro's picture

pershendetje,kam nje kerkese, nese eshte e mundur edhe legale, nga qe kemi materiale informatico te perdorura edhe ne gendje pune qe kushdo nga utente-et e forumi mbase jane te interesuar qe te marrin pjese ne blerje-shitje.grazieKio

laurenti's picture

Përshëndetje quattroxquattro,sigurisht, mund të krijoj një seksion për blerje-shitje online (nga ana legale nuk është problem, unë të paktën, taksat i paguaj në rregull :) ).Por, nëse keni me të vërtetë hardware për të ricikluar, do të ishte me interes krijimi i një projekti që mund të ketë si qëllim rekuprimin e hardware jashtë tregut, revizionimin e tij dhe krijimit të PC-ve me SO Linux e programe opensource për t´ja dhuruar (apo shitur me çmime të ulta) shkollave apo universiteteve shqiptare.Nëse ka interese, në një drejtim apo tjetrin (apo të dy drejtimet bashkë), shprehni idetë dhe mendimet tuaja këtu.

quattroxquattro's picture

shume mire,
me ka qelluar/qellon qe para presenzes time shume kompani, hedhin pc, stampanti, fax sccanera etj....., edhe shume shume pjese hardware. eshte mekat. por te grumbulloj ketu (p.sh ne milano) nuk e kam problem, problemi mundet te qendroje ne transport edhe jam shume i lumtur qe kata prodhime te perdurura te shkojne ne duart e shkollave/e te instituzione pa interes komercial.
nese dikush afron me kujdes me te madh jam ne gjendje qe te grumbulloj cfar do pjese te vlefshme hardware per ti trasportuar ne shqiperi ne qofte se ndonjeri o Grup merr per siper trasportin.

[ Ky Mesazh është ndryshuar nga: quattroxquattro më 18-07-2005 13:48 ]