You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Book pageTjetër laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageAplikativë të jashtëm laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageSistemi laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageKernel laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageKonfigurimi i sistemit laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageKontrolli i paketave, ana server laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageKrijimi dhe ndryshimi i paketave laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageKontrolli i paketave laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageInstalimi laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageNë lidhje me Debian laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageBota Debian laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageDrupal laurenti016 vjet 5 months më parë
Zë ditariProbleme me provider-in e AlbLinux.net AlbLinux116 vjet 5 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.14.1 laurenti016 vjet 5 months më parë
HistoriLëshohet linux kernel 2.6.16.4 laurenti016 vjet 5 months më parë
Zë ditariInstalimi i Drupal CMS në shqip. laurenti016 vjet 5 months më parë
Forum topicProva, test laurenti216 vjet 6 months më parë
HistoriDrupal, tashmë krejtësisht në shqip. laurenti016 vjet 6 months më parë
HistoriGoogle këshillon përdorimin e Firefox laurenti016 vjet 6 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.14 laurenti016 vjet 6 months më parë
Book pageSi të krijojmë një CD/DVD nga një imazh ISO laurenti016 vjet 6 months më parë
Book pageHOWTOs laurenti016 vjet 6 months më parë
HistoriLëshohet Ekiga 2.00 aka "The Oberoi Release" laurenti016 vjet 6 months më parë
HistoriBug #1 in Ubuntu: "Microsoft has a majority market share" laurenti016 vjet 6 months më parë
HistoriDebian humb "Release Manager" e tij laurenti016 vjet 6 months më parë

Faqet