You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Zë ditariGNOME 2.14 dhe përkthimet shqip laurenti117 vjet 2 javë më parë
Zë ditariJHbuild dhe GNOME 2.14 laurenti017 vjet 2 javë më parë
Zë ditariDapper LiveCD + suporti për shqipen laurenti017 vjet 2 javë më parë
Zë ditariPër Tommy.... laurenti017 vjet 2 javë më parë
Zë ditariGNOME 2.14 në Debian SID laurenti017 vjet 2 javë më parë
Zë ditariSVN + statistika për përkthimet në shqip të GNOME laurenti117 vjet 2 javë më parë
Zë ditariAventura me AlbLinux.net (ish probleme me provider-in) AlbLinux117 vjet 2 javë më parë
Zë ditariGNOME 2.15.1, versioni i ri në testim laurenti017 vjet 2 javë më parë
HistoriAlbLinux - Punime në sit! AlbLinux017 vjet 2 javë më parë
HistoriServeri Debian rivendoset në punë mbas kompromentimit laurenti017 vjet 4 months më parë
HistoriKompromentohet një nga server-ët e projektit Debian laurenti017 vjet 4 months më parë
HistoriMicrosoft futet në Formula 1 laurenti017 vjet 5 months më parë
HistoriLëshohet GTK+ 2.10 laurenti017 vjet 5 months më parë
HistoriInkscape 0.44 laurenti017 vjet 5 months më parë
HistoriFirefox 3.0 nuk do të suportojë Windows 9X/ME laurenti017 vjet 5 months më parë
Forum topicZgjedhja e shpërndarjes GNU/Linux. laurenti117 vjet 5 months më parë
HistoriLëshohen Drupal 4.6.8 dhe 4.7.2 laurenti017 vjet 6 months më parë
HistoriKDE 3.5.3 laurenti017 vjet 6 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.14.2 laurenti017 vjet 6 months më parë
HistoriUbuntu 6.06 LST laurenti017 vjet 6 months më parë
Forum topicA ka dikush me më ndihmu me thy Pasworde G_LimiT217 vjet 6 months më parë
HistoriDrupal shënon 4.7! laurenti017 vjet 7 months më parë
AlbLinux.net duhet të afrojë: laurenti017 vjet 7 months më parë
Book pageTjetër laurenti017 vjet 7 months më parë
Book pageFirefox laurenti017 vjet 7 months më parë

Faqet