You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
HistoriLëshohet GNOME 41 laurenti011 orë 49 min më parë
FaqeKontakte laurenti012 orë 27 min më parë
HistoriLëshohet Debian 11 "bullseye" laurenti01 month 1 javë më parë
HistoriGëzuar Vitin e Ri 2021 laurenti07 months 13 orë më parë
Zë ditariInformacion shërbimi laurenti02 vjet 3 javë më parë
HistoriLëshohet Debian 10 "buster" laurenti22 vjet 1 month më parë
Zë ditariPak nga eksperinca ime me Linux - Debian Distros penguin02 vjet 1 month më parë
HistoriIn Memoriam: Ian Murdock laurenti12 vjet 1 month më parë
Zë ditariApollo 11 in Real Time laurenti02 vjet 2 months më parë
HistoriIBM: 34 miliard për Red Hat laurenti02 vjet 2 months më parë
Book pageTe montojm/c'montojm ISO, script per nautilus Elysium44402 vjet 3 months më parë
Forum topicper pun paralel laurenti02 vjet 6 months më parë
HistoriGNOME 3.32 Released laurenti02 vjet 6 months më parë
Zë ditariKush është më i shpejtë? laurenti14 vjet 13 orë më parë
Zë ditariVoIP server për AlbLinux laurenti14 vjet 1 ditë më parë
HistoriNew Kernel Configuration System; v0.6 AlbLinux04 vjet 1 ditë më parë
HistoriApple në PC, emulatorë ... dhe ...emulatorë kuriozë AlbLinux04 vjet 1 ditë më parë
HistoriDisa pamje nga Desktop GNOME 2.4 në shqip AlbLinux04 vjet 2 ditë më parë
HistoriHackers cut off SCO Web site. AlbLinux04 vjet 2 ditë më parë
HistoriGNOME 3.26 Released laurenti04 vjet 3 ditë më parë
HistoriDebian 7.0: bëhet e njohur data e lëshimit laurenti08 vjet 5 months më parë
HistoriWelcome Xen as a Linux Foundation Collaborative Project laurenti08 vjet 5 months më parë
HistoriDo të jetë HP superkompjuteri Linux më i shpejtë AlbLinux08 vjet 5 months më parë
Zë ditariAlbLinux në Drupal 7 laurenti18 vjet 10 months më parë
Histori[FOSS-AL] Press Release laurenti09 vjet 3 javë më parë

Faqet