You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
HistoriBug #1 in Ubuntu: "Microsoft has a majority market share" laurenti017 vjet 9 months më parë
HistoriDebian humb "Release Manager" e tij laurenti017 vjet 9 months më parë
HistoriAccelerated Knoppix 1.0 laurenti017 vjet 9 months më parë
Zë ditariGNOME 2.14 RC - pjesa II laurenti017 vjet 9 months më parë
HistoriISPConfig 2.2.0 laurenti017 vjet 9 months më parë
HistoriGNOME 2.14.0 Release Candidate laurenti017 vjet 9 months më parë
HistoriLëshohet versioni i ri stabël 2.6.15.5 i kernel linux laurenti017 vjet 9 months më parë
Forum topicOK instalova slackware trip2217 vjet 9 months më parë
HistoriLëshohet Gentoo Linux 2006.0 laurenti017 vjet 9 months më parë
Forum topicGNU.Cili eshte qellimi i kesaj levizjeje? trip017 vjet 9 months më parë
Forum topicSi funksionon opcioni controlla topic trip217 vjet 9 months më parë
Zë ditariÇ'ka ka të re në Gnome 2.14? laurenti017 vjet 9 months më parë
Forum topicmos ndoshta ka nje gabim ne renditjen e pergjigjeve te mesazheve? trip117 vjet 9 months më parë
Book pageINSTALIMI DHE KONFIGURIMI I PJESËS TJETËR TË SISTEMIT AlbLinux017 vjet 9 months më parë
Book pageServer AlbLinux017 vjet 9 months më parë
Forum topicDisa Pamje nga GNOME 2.6 Administratori417 vjet 9 months më parë
Book pageGNU's Not Unix! AlbLinux017 vjet 9 months më parë
Book pageLinux AlbLinux017 vjet 9 months më parë
HistoriNjë vështrim mbi GNOME 2.14 AlbLinux017 vjet 9 months më parë
Forum topicPara se të kërkohet ndihmë AlbLinux017 vjet 9 months më parë
Book pageUbuntu Linux AlbLinux017 vjet 10 months më parë
Book pageNovell AlbLinux017 vjet 10 months më parë
Book pageSlackware Linux AlbLinux017 vjet 10 months më parë
Book pageShpërndarjet GNU/Linux AlbLinux017 vjet 10 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.12.3 AlbLinux017 vjet 10 months më parë

Faqet