You are here

Gnome-shell dhe extensions

laurenti's picture

Gnome-shell po më tërheq çdo ditë e më shumë: përshtypjet e para jo të mira dhe dyshimet në përdorim gradualisht po i lënë vendin një kënaqësie të vërtetë gjatë përdorimit të përditshëm. Aq më tepër kur shikoj numrin gjithmonë e më të madh të "shtojcave" që vihen në dispozicion nga zhvilluesit e ndryshëm.
Përgëzime edhe njëherë zhvilluesve të Gnome dhe të sitit të mësipërm që kanë krijuar me të vërtetë një mekanizëm të mrekullueshëm instalimi online (mjafton një on-off për të përdorur menjëherë extension-in e zgjedhur). Extensione si panel-docklet apo applications-menu fillojnë të më heqin mallin e Gnome2.
[img_assist|nid=1345|title=gnome-shell|desc=|link=popup|align=center|width=100|height=56]

Sisteme Operativë: 

Shto një koment të ri

Filtered HTML

  • You may insert videos with [video:URL]
  • Për të dërguar pjesë kodi, përmblidhi me etiketat <code>...</code>. Për kode PHP, mund të përdorni <?php ... ?>, që gjithashtu do ta ngjyrosë kodin në bazë të sintaksës.
  • Tags e lejuar HTML: <a> <img> <em> <strong> <acronym> [quote] <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Mund të citohen shkrimet e tjerë duke përdorur etiketat [quote].

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
5 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.