You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
HistoriLëshohen Drupal 4.7.5 dhe 4.6.11 laurenti010 vjet 7 months më parë
HistoriGëzuar ditëlindjen, Linus! laurenti010 vjet 7 months më parë
Histori CD-ja OpenCD i gatshëm për shkarkim. laurenti010 vjet 7 months më parë
Forum topicInstalimi i VMWare altiX610 vjet 7 months më parë
Forum topicDriverat Elysium444610 vjet 7 months më parë
Forum topicsources.list laurenti110 vjet 7 months më parë
HistoriHow To Compile A Kernel - The Debian (Sarge) Way laurenti010 vjet 7 months më parë
Forum topicProva black110 vjet 7 months më parë
Forum topicKthimi i të dhënës .sql nëpërmjet phpadmin ose mënyrë tjetër! altiX310 vjet 7 months më parë
Zë ditariDisa ditë pa Galerinë e Imazheve laurenti110 vjet 7 months më parë
HistoriNjë vështrim mbi versionin në shqip të OpenOffice.org AlbLinux010 vjet 7 months më parë
HistoriHow To Compile A Kernel - The Mandriva Way laurenti010 vjet 7 months më parë
Forum topicKompjuter të rinj PA Sistem Operativ! laurenti010 vjet 7 months më parë
Book pagePersonalizimi laurenti010 vjet 8 months më parë
Book pageKonfigurimi i parë laurenti010 vjet 8 months më parë
Book pageInstalimi laurenti010 vjet 8 months më parë
Book pageInstalimi bazë i Drupal laurenti010 vjet 8 months më parë
Book pageKërkesat e sistemit. laurenti010 vjet 8 months më parë
Book pageCMS laurenti010 vjet 8 months më parë
HistoriLëshohet OpenOffice.org 2.1 laurenti010 vjet 8 months më parë
HistoriShtyhet data e lëshimit të Debian 4.0 (Etch) laurenti010 vjet 8 months më parë
Book pageSi të marrim shpërndarjet GNU/Linux laurenti110 vjet 8 months më parë
HistoriNga Novell një letër e hapur drejtuat komunitetit laurenti310 vjet 8 months më parë
Forum topicShkrimet, apo komentimet si anonim. laurenti010 vjet 8 months më parë
Zë ditariTë përdorim APT për të krijuar një CD plot me software laurenti210 vjet 8 months më parë

Faqet