You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
HistoriLëshohet GNOME 2.19.91 (GNOME 2.20.0 Beta 2) laurenti016 vjet 5 months më parë
Book pageBazat AlbLinux016 vjet 6 months më parë
HistoriUbuntu 8.04: Hardy Heron laurenti016 vjet 6 months më parë
HistoriLinux pushton parlamentin italian laurenti216 vjet 6 months më parë
Zë ditariTë instalojmë Google Earth në Debian (Etch ose çdo version tjetër superior) laurenti016 vjet 6 months më parë
Forum topicwww.kosovaforce.com harmless116 vjet 6 months më parë
Zë ditariGnome vs KDE Elysium444716 vjet 6 months më parë
HistoriLëshohen GNOME 2.18.3 stable dhe GNOME 2.19.4 unstable laurenti016 vjet 7 months më parë
HistoriKthetrat e Microsoft-it më së fundi në Shqipëri laurenti116 vjet 8 months më parë
HistoriArrin Linux 2.6.21 laurenti216 vjet 9 months më parë
Zë ditariI zënë, tepër i zënë.... laurenti016 vjet 9 months më parë
Forum topicInstalimi i Drupal-it altiX1616 vjet 9 months më parë
Forum topicTë ndryshme altiX616 vjet 10 months më parë
Monti laurenti016 vjet 10 months më parë
HistoriDy në një ditë: Lëshohen Debian 3.1 "Sarge" dhe 4.0 "Etch" laurenti016 vjet 10 months më parë
Forum topicAgreguesi i Lajmeve altiX416 vjet 10 months më parë
Zë ditariATI drivers me Xorg 7.0 laurenti116 vjet 11 months më parë
Book pageSinkronizimi i orës së sistemit AlbLinux016 vjet 11 months më parë
HistoriGNOME 2.18 midis nesh laurenti316 vjet 11 months më parë
Book pageKonfigurimi i rrjetit AlbLinux016 vjet 11 months më parë
HistoriFranca zgjedh Ubuntu laurenti016 vjet 11 months më parë
Forum topicInstalimi i Drupal në Debian Testing laurenti1416 vjet 11 months më parë
Forum topicDebian Etch altiX316 vjet 12 months më parë
HistoriLëshohet Blender 2.43 laurenti017 vjet 1 javë më parë
HistoriLëshohet përditësimi i pestë për Debian 3.1 laurenti017 vjet 1 javë më parë

Faqet