You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
HistoriLëshohet DesktopBSD 1.6 laurenti011 vjet 5 months më parë
HistoriSUN blen MySQL? Atëhere Oracle blen BEA! laurenti011 vjet 5 months më parë
HistoriAsterisk@Home ndryshon emrin në trixbox dhe lëshon versionin 2.4 laurenti011 vjet 5 months më parë
Zë ditariGNOME 2.14 RC - pjesa I laurenti011 vjet 5 months më parë
HistoriSUN do të blerë MySQL! laurenti011 vjet 5 months më parë
Forum topicSi te instaloj program ne UBUNTU ? beni_peja311 vjet 5 months më parë
HistoriGëzuar festat! laurenti011 vjet 5 months më parë
Forum topicCompiz Fusion & Beryl suse111 vjet 5 months më parë
Forum topicDistribucion Linux ne shqip ! ! ! flomish1211 vjet 6 months më parë
HistoriLëshohet Ubuntu Gutsy Gibbon 7.10 laurenti011 vjet 7 months më parë
Zë ditariEdhe sot akoma asnjë e re nga aptitude .... laurenti111 vjet 7 months më parë
Fedora laurenti011 vjet 7 months më parë
Zë ditariStatistika që nuk gjehen.... laurenti011 vjet 7 months më parë
HistoriGNOME Roadmap laurenti011 vjet 7 months më parë
HistoriADSL së shpejti me 100MBps laurenti011 vjet 7 months më parë
John Papandriopoulos laurenti011 vjet 7 months më parë
Zë ditariSërish në punë SVN e AlbLinux laurenti011 vjet 7 months më parë
Zë ditariJashtë teme... laurenti011 vjet 7 months më parë
HistoriNjë gjobë prej 497 milion euro! AlbLinux011 vjet 7 months më parë
Forum topicsi mund të ketë zë slackware trip811 vjet 8 months më parë
Book pageLUG laurenti011 vjet 8 months më parë
ubuntu_news laurenti011 vjet 8 months më parë
HistoriLekët mbrapsht për Windows? Në Francë është e detyrueshme. laurenti011 vjet 8 months më parë
HistoriGNOME 2.20 midis nesh. laurenti011 vjet 8 months më parë
HistoriEdhe Rusia kalon në Linux laurenti011 vjet 8 months më parë

Faqet