You are here

Regjistrimi në AlbLinux.net

laurenti's picture

Për të rritur nivelin e sigurisë në sit dhe për të ulur veprimtarinë e "spaming", pa dëmtuar lehtësinë e përdorimit të sitit (sikurse e dini, AlbLinux për të rritur açesibilitetin nuk përdor "captcha"), të gjithë regjistrimet e përdoruesve të rinj do të vihen në pritje të pranimit nga ana e administratorëve. (Pra nëse kryeni proçesin e regjistrimit dhe nuk arrini të identifikoheni menjëherë në sistem, mos u shqetësoni, jeni vënë thjesht në pritje të miratimit).

Masa e mësipërme u mor për arsye të regjistrimeve automatike të ndeshura gjithmonë e më shpesh këto ditët e fundit (regjistrime rregullisht të fshira).

Lundrim të mbarë....