You are here

Si instalohet Windows Vista

laurenti's picture

Versioni i ri i sistemit operativ të Microsoft, Windows Vista, sapo është lëshuar dhe në rrjet kanë filluar të publikohen video-udhëzuesit e parë që ndihmojnë përdoruesit me pak përvojë gjatë fazës së instalimit.

Midis tyre nuk ka sesi të mos na tëheqë vëmendjen për qartësinë dhe thjeshtësinë e proçedurës, video që po bashkangjisim (burimi: YouTube).

Nuk po komentoj më tepër... merr letër e penë dhe shtyp "Play".

Komente

altiX's picture

... Instalim shumë i shpejtë!
altiX