You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
HistoriGëzuar ditëlindjen Linux! laurenti010 vjet 8 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.19.92 (GNOME 2.20.0 Release Candidate 1) laurenti010 vjet 8 months më parë
HistoriMinistria franceze e edukimit me vetëm Linux në serverët e saj laurenti010 vjet 8 months më parë
Zë ditariGNOME 2.14 RC - pjesa III (dhe e fundit për RC) laurenti110 vjet 8 months më parë
gnome laurenti010 vjet 8 months më parë
WINDOWS VISTA AERO VS LINUX UBUNTU BERYL laurenti210 vjet 8 months më parë
Win_vs_Ubuntu laurenti010 vjet 8 months më parë
HistoriBMW: marrëveshje me Intel për të shfrytëzuar Linux laurenti010 vjet 8 months më parë
Book pageDebian GNU/Linux AlbLinux010 vjet 8 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.19.91 (GNOME 2.20.0 Beta 2) laurenti010 vjet 8 months më parë
Book pageBazat AlbLinux010 vjet 8 months më parë
HistoriUbuntu 8.04: Hardy Heron laurenti010 vjet 8 months më parë
HistoriLinux pushton parlamentin italian laurenti210 vjet 9 months më parë
Zë ditariTë instalojmë Google Earth në Debian (Etch ose çdo version tjetër superior) laurenti010 vjet 9 months më parë
Forum topicwww.kosovaforce.com harmless110 vjet 9 months më parë
Zë ditariGnome vs KDE Elysium444710 vjet 9 months më parë
HistoriLëshohen GNOME 2.18.3 stable dhe GNOME 2.19.4 unstable laurenti010 vjet 10 months më parë
Book pageTe montojm/c'montojm ISO, script per nautilus Elysium444010 vjet 11 months më parë
HistoriKthetrat e Microsoft-it më së fundi në Shqipëri laurenti110 vjet 11 months më parë
HistoriArrin Linux 2.6.21 laurenti211 vjet 15 orë më parë
Zë ditariI zënë, tepër i zënë.... laurenti011 vjet 5 ditë më parë
Forum topicInstalimi i Drupal-it altiX1611 vjet 6 ditë më parë
Forum topicTë ndryshme altiX611 vjet 1 month më parë
Monti laurenti011 vjet 1 month më parë
HistoriDy në një ditë: Lëshohen Debian 3.1 "Sarge" dhe 4.0 "Etch" laurenti011 vjet 1 month më parë

Faqet