You are here

probleme me vizitore (nuk updaton numrin e vizitoreve)

diejt0r's picture

numri i vizitore ne sit nuk updatohet automatikisht . edhe pse une jam online (si vizitor) dhe jo si perdorues ai mbetet po = 0. ja dhe file ne attach ...

BashkangjiturMadhësia
Microsoft Office document icon alblinux.doc87 KB
laurenti's picture

Jo, asnjë lloj problemi.

Është në funksionim mekanizmi i "caching": vizituesit anonimë shohin në realitet një faqe statike, të marrë nga cache e krijuar çdo 30 min dhe jo faqen dinamike. Në këtë menyrë ulet paksa ngarkesa në server.

Ky mekanizëm është çaktivuar për përdoruesit e identifikuar (që në realitet sa herë klikojnë tek një faqe, e rikrijojnë nga zero, duke shfaqur gjithmonë përmbajtjen e freskët).