You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Book pageKONFIGURIMI BAZË AlbLinux08 vjet 8 months më parë
Book pageSISTEMI BAZË AlbLinux28 vjet 8 months më parë
Book pageTë kompilojmë Kernel 2.6 nën Debian (Sarge). AlbLinux08 vjet 8 months më parë
Book pageInstalimi - faqja 2 AlbLinux08 vjet 8 months më parë
Book pageGPLv2 AlbLinux08 vjet 8 months më parë
debian-logo laurenti08 vjet 8 months më parë
Book pageShpërndarjet "Live CD" GNU/Linux AlbLinux08 vjet 10 months më parë
plone_logo laurenti08 vjet 11 months më parë
HistoriKujdes, përdoruesit e Debian! Rigjeneroni kyçin tuaj .ssh/id_rsa !!! laurenti18 vjet 11 months më parë
f9.png laurenti08 vjet 11 months më parë
OpenSolaris_logo laurenti08 vjet 12 months më parë
Zë ditariShqipëria dhe GNU/Linux laurenti39 vjet 3 javë më parë
HP 6720S-2 laurenti09 vjet 1 month më parë
HP 6720S/1 laurenti09 vjet 1 month më parë
HistoriMySQL bëhet zyrtarish pjesë e SUN laurenti09 vjet 2 months më parë
Pavarsia_Kosovës laurenti09 vjet 2 months më parë
HistoriLëshohet DesktopBSD 1.6 laurenti09 vjet 3 months më parë
HistoriSUN blen MySQL? Atëhere Oracle blen BEA! laurenti09 vjet 3 months më parë
HistoriAsterisk@Home ndryshon emrin në trixbox dhe lëshon versionin 2.4 laurenti09 vjet 3 months më parë
Zë ditariGNOME 2.14 RC - pjesa I laurenti09 vjet 3 months më parë
HistoriSUN do të blerë MySQL! laurenti09 vjet 3 months më parë
Forum topicSi te instaloj program ne UBUNTU ? beni_peja39 vjet 3 months më parë
HistoriGëzuar festat! laurenti09 vjet 3 months më parë
Forum topicCompiz Fusion & Beryl suse19 vjet 3 months më parë
Forum topicDistribucion Linux ne shqip ! ! ! flomish129 vjet 4 months më parë

Faqet