You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
HistoriMe vonesë, por ja ku arrin edhe Microsoft AlbLinux020 vjet 6 months më parë
HistoriGIMP 2.0 pre1 AlbLinux020 vjet 6 months më parë
Forum topicKam nje problem me njohjen e modemit Administratori020 vjet 6 months më parë
Forum topicej a kish mujt kuhs me me kallxu diqka gjonsisht per rrjetat Administratori020 vjet 6 months më parë
Forum topicmundet te flasi ketu per APPLE quattroxquattro2220 vjet 6 months më parë
Forum topicEror në Mysql Administratori020 vjet 6 months më parë
Forum topicMe vjen mir ..!!! E3rror120 vjet 6 months më parë
Forum topicGnome 2.5.1 helios220 vjet 6 months më parë
HistoriGNOME Summary AlbLinux020 vjet 7 months më parë
HistoriKERNEL 2.6 ... PO, e kemi!!! AlbLinux020 vjet 7 months më parë
Forum topicProblemi ne futje Admin ne nuke Administratori120 vjet 7 months më parë
Forum topicGnomeMeeting...! COReE420 vjet 7 months më parë
Forum topicDhome IRC helios620 vjet 7 months më parë
HistoriPërdoruesit e Windows AlbLinux020 vjet 7 months më parë
HistoriLinux dhe Planeti i Kuq AlbLinux020 vjet 7 months më parë
HistoriZi në komunitetin Gnome dhe OpenSource AlbLinux020 vjet 7 months më parë
HistoriXFS në kernel 2.4 AlbLinux020 vjet 7 months më parë
HistoriEpiphany 1.1.1 AlbLinux020 vjet 7 months më parë
HistoriSCO viktimë e një sulmi DDoS apo viktimë e vetvetes??? AlbLinux020 vjet 7 months më parë
Forum topicsi mund të futi iframe ne faqe nuke 6.7 ? Administratori220 vjet 7 months më parë
HistoriPHP-Nuke 7.0 FINAL Released AlbLinux020 vjet 7 months më parë
Forum topic/dev/dvd ON MANDRAKE 9.2 COReE820 vjet 7 months më parë
HistoriOpen Source under attack AlbLinux020 vjet 7 months më parë
Forum topickam nje problem quattroxquattro120 vjet 7 months më parë
Forum topicproblem!!! Administratori120 vjet 7 months më parë

Faqet