You are here

Forume

Forumi Temat Dërgime Dërgimi i fundit
No new posts
No new posts
Për fillestarët në botën GNU/Linux dhe që akoma nuk dinë të orientohen mirë.
2 5
No new posts
Ndihmë rreth përgatitjes së kompjuterit për të instaluar GNU/Linux: çfarë duhet të bëj, kompatibiliteti hardware, dual-boot, multi-boot i mëshumë se një sistemeve operativë në të njëjtin kompjuter.
1 1
No new posts
Ndihmë, zgjidhja e problemeve të ndeshura gjatë instalimit, këshilla/eksperienca instalimi.
0 0 n/d
No new posts
Këtu mund të diskutohet mbi instalimin e një shpërndarje Linux. Ndihmoni të tjerët dhe kërkoni ndihmë nga të tjerët.
84 441
No new posts
Nuk mjafton thjesht instalimi i GNU/Linux: këtu ndihmë dhe këshilla për të blinduar Linux apo për ta personalizuar sipas nevojës.
2 13
No new posts
Ambientet e ndryshëm të punës në GNU/Linux
3 3
No new posts
Të konfigurojmë sa më mirë Desktop GNOME
4 6
No new posts
Të konfigurojmë sa më mirë Desktop KDE
0 0 n/d
No new posts
1 2
No new posts
15 43
No new posts
0 0 n/d
No new posts
0 0 n/d
4 9
No new posts
1 1
No new posts
Diskutime të ndryshme në lidhje me GNU/Linux: edhe këtu jeni të lutur të mos paraqitni kërkesë ndihme
2 2
No new posts
1 1
No new posts
0 0 n/d
No new posts
1 1
1 1
No new posts
0 0 n/d
No new posts
No new posts
1 1
No new posts
0 0 n/d
No new posts
1 1
No new posts
No new posts
1 1
No new posts
Në këtë forum do të diskutohet mbi ecurinë e përshtatjes së Desktop GNOME në shqip. Gjithashtu mund të kërkohet ndihmë edhe mbi instalimin apo konfigurimin e Gnome në përgjithësi.
2 15
No new posts
Forum mbi ata që duan të bashkpunojnë tek projekti i përshtatjes së Gnome në shqip
9 40
No new posts
Këtu mund të shtoni foto e pamje nga versionet në shqip të shpërndarjeve GNU/Linux që përdorni, apo të programeve të ndryshëm në shqip
2 2
No new posts
Në këtë forum mund të shtoni fotot e shpërndarjeve Linux që jeni duke përdorur apo eksperimentuar.
11 46
0 0 n/d
No new posts
Këtu mund të njoftoni për të gjithë sitet shqiptarë që trajtojnë temën Linux dhe Open Source.
3 5
No new posts
0 0 n/d
No new posts
1 2
No new posts
0 0 n/d
No new posts
0 0 n/d
No new posts
0 0 n/d
No new posts
0 0 n/d
No new posts
0 0 n/d
No new posts
0 0 n/d
No new posts
0 0 n/d
No new posts
0 0 n/d
No new posts
Ke ndërmend të "rifreskosh" paisjet elektronike personale apo të zyrës ku punon? Kompjuteri yt nuk arrin të plotësojë më kërkesat për fuqi dhe do të marrësh një tjetër akoma më të fuqishëm? Duke ju kujtuar që çdo paisje, sado e vjetër, mund të rigjenerohet dhe t'i dhurohet ndonjë shkolle shqiptare me pak fonde, ju ftoj të shtoni këtu listën me materiale që nuk ju hyjnë më në punë.
0 0 n/d
No new posts
0 0 n/d
No new posts
Këtu mund të shprehni përshtypjet/problemet mbi CMS Drupal
6 19
No new posts
1 15
No new posts
Përkthimet në shqip të Drupal
4 16
No new posts
Duke parë përhapjen e madhe që ka ky sistem, vendosa të shtoj edhe një kategorinë Php Nuke. Aq më tepër që është një potal sistem që jep maksimumin po të instalohet në Linux. Prandaj, duke instaluar Php-Nuke mund të studiojmë edhe disa konfigurime të veçanta të Linux.
34 107
No new posts
Problemet në lidhje me sigurinë e php-nuke.
6 17
No new posts
Probleme, propozime, vërejtje.
5 8
No new posts
Prezantime shkurt
5 5
No new posts
Këtu të gjithë problemet/vështirësitë e ndeshura gjatë përdorimit të sitit.
5 9
No new posts
Në këtë forum mund të shprehni vështirësitë dhe problemet e mundshme që ju lindin gjatë lundrimit në sitin tonë. Gjithashtu janë të mirëpritur idetë dhe propozimet për përmirësimin e tij.
47 186
No new posts
Forumet Splatt të transferuar në drupal. Akoma ka nevojë për riorganizim!
1 2
No new posts
Zonë e hapur për të provuar dhe testuar forumin tonë: provoni firmat, shkrimet, etj.. pa u merakosur mbi gabimet....
2 6
No new posts
Keni liri të plotë të fjalës (më fal...shkrimit)
5 7
No new posts
Këtu do të vendosen (lëvizen) të gjitha temat apo përgjigjet që nuk kanë të bëjnë aspak me Linux. Shpresoj që të mos mbushet shumë, përndryshe do të më duhet të krijoj edhe një forum tjetër me emrin "Koshi i plehrave", gjë që nuk më pëlqen!
6 18
No new posts
Kush ka thënë që Linux-i shërben vetëm si server???
1 2
No new posts
Ky forum lind nga nevoja për të diskutuar metodollogjinë dhe termet e përdorur gjatë përkthimeve nga anglishtja në shqip të programeve për Linux apo piataforma të tjera.
8 23
No new posts
Programet që ju kanë lënë mbresë dhe adresat (Link) e tyre.
11 34
No new posts
Këtu mund të njoftoni për sitin tuaj apo për sitet që njihni dhe që ju kanë lënë mbresë. Sigurisht: vetëm në shqip
3 8