You are here

Gnome 2.5.1

helios's picture

Gnome 2.5.1 (instaluar me garnome .28.3).

Ju pëleqjnë gdesklets? :-)PS. Versioni i fundit...[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: helios më 21-12-2003 02:26 ]


Administratori's picture

Me të vërtetë bukur :-)

helios's picture

Sfondi,ikonat,dhe germat marre nga

DeviantArt


[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: helios më 22-12-2003 22:28 ]