You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Forum topicInstalimi O.K. Por nuk me njeh skeden grafike Administratori020 vjet 4 months më parë
HistoriLëshohet GTK+-2.4.0 AlbLinux020 vjet 4 months më parë
Forum topicsi te istaloj? Administratori020 vjet 4 months më parë
HistoriGNOME 2.6 Desktop & Developer Platform BETA 2 (2.5.91) AlbLinux020 vjet 4 months më parë
HistoriLinux Kernel 2.6.4 relased AlbLinux020 vjet 4 months më parë
HistoriGTK+-2.3.6 released AlbLinux020 vjet 4 months më parë
Forum topicKam një problem me PHP 7.0 Administratori020 vjet 4 months më parë
HistoriKDE 3.2.1 AlbLinux020 vjet 4 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.6 - Beta1 AlbLinux020 vjet 4 months më parë
HistoriLëshohet Mandrake Linux 10.0 AlbLinux020 vjet 4 months më parë
HistoriSalloni i internetit në Kosovë AlbLinux020 vjet 4 months më parë
Forum topicreth phpnuke Administratori320 vjet 4 months më parë
Forum topicproblem me dial-up modem epasho820 vjet 4 months më parë
Forum topicInstalim i Knoppix ne HDD Admirali620 vjet 5 months më parë
Forum topicInstalimi i mandrake 10 RC1 stopi020 vjet 5 months më parë
HistoriMarcelo Tosatti: Linux 2.4.25 AlbLinux020 vjet 5 months më parë
HistoriGNOME Development Release 2.5.5 AlbLinux020 vjet 5 months më parë
Forum topicMandrake 10 beta 2 stopi120 vjet 5 months më parë
HistoriLinux kernel 2.6.3 AlbLinux020 vjet 5 months më parë
HistorimkCDrec dhe në sirtar keni gjithmonë një kopje të sistemit tuaj AlbLinux020 vjet 5 months më parë
HistoriGNOME Development Release 2.5.4 AlbLinux020 vjet 5 months më parë
HistoriKodi Burues i Windows ''lundron'' në Internet AlbLinux020 vjet 5 months më parë
HistoriVihet në dispozicion Fedora Core 2 në versionin test1 AlbLinux020 vjet 5 months më parë
Forum topicInstallimi i kernel 2.6.2 stopi120 vjet 5 months më parë
HistoriMicrosoft njofton: problem i rëndë sigurie në sistemet Windows AlbLinux020 vjet 5 months më parë

Faqet