You are here

Dhome IRC

helios's picture

Pershendetje te gjitheve.

Kam kohe pa hyre ketu, pashe qe qenkemi shtuar goxha :-)

A ekzsiton ndonje kanal irc per ne perdoruesit e pinguinit ne shqip???C´mendim keni per tu gjendur ne nje dhome chati?

Mendoj te hapin nje dhome tek irc.freenode.net ose irc.gimp.org(ekziston #linux tek irc.albasoul.org, por ai server nuk eshte shume ´free´ :-) ). Do desha te dija mendimin tuaj dhe ndonje ide per emrin e dhomes...une mendoja ta quanim thjesht,paster,bukur: #alblinux :-D

COReE's picture

Hi Helios.
Jo keq ideja, perkundrazi. XChat je duke perdorur? Edhe pse kanalet
qe Alblinux ve ne disp. jane gati full. :-)

hrzl's picture

edhe une jam i mendimit qe te kemi nje dhome ne nje server (albasouli ma ka shpif)
na lajmeroni ne cilin server do ta vini.

helios's picture

Quote:

13-12-2003 në orën 16:27, COReE :
Hi Helios.
Jo keq ideja, perkundrazi. XChat je duke perdorur? Edhe pse kanalet
qe Alblinux ve ne disp. jane gati full. :-)

Ckemi COReE :)
Ideja nuk eshte e keqe, e di, eshte nje menyre komunikimi e shpejte dhe efikase.
Vetem se duhet perhapur pak fjala...une psh nuk e dija qe tek albnetwork-u kishte #linux...une e kisha hapur matane(tek albasoul), dhe munda te njoh disa perdorues te tjere si une(edhe pse shumica punonin me Window$).
Une personalisht, preferoj IRC(XChat gjithmone) sesa forumet, eshte me i dores, me i shpejte si mjet komunikimi. Per te mos e zgjatur shume, po krijoj dhomen, #alb-linux(meqe #alblinux ishte e zene) tek irc.freenode.net. Takohemi aty :-)

Administratori's picture

Përshëndetje helios,

dakort, hape dhomën tek freenode (#alblinux ishte e zënë???), vetëm duhet patur parasysh që nuk duhet lënë gati asnjëherë bosh :-)

COReE's picture

Miredita te gjitheve. Doja te bej te ditur qe kanali IRC eshte tashme aktiv
ne "irc.freenode.net / 6667 #alb-linux", (hapur nga helios && hrzl me bashkepunim te Hydra). :-]

[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: COReE më 15-12-2003 15:22 ]

Administratori's picture

Ok, sapo ndryshova modulin ChatIRC për t´ju afruar mundësinë e futjes në dhomën #alb-linux direkt nga faqet e sitit: mjafton të klikoni tek "Chat" në menu-në horizontale, ose tek ChatIRC në "Menu qendrore".

Shpresoj t´ju shoh sa më të shumtë në këtë dhomë.

P.s. Faleminderit helios && hrzl dhe Hydra :-)