You are here

Me vonesë, por ja ku arrin edhe Microsoft

AlbLinux's picture

Ju kujtohet worm Blaster? Sigurisht, tashmë vala e infeksioneve në masë ka kaluar dhe, nuk besoj të ketë mbetur ndonjë administrator sistemi pa marrë masat e mbrojtjes kundër tij.
Dhe tani, e vetëm tani, arrin njoftimi nga ana e Redmond mbi vënien në dispozicion të një tool për identifikimin dhe heqjen e worm Blaster nga sistemet e tij operativë Windows 2000 dhe Windows XP.
Nuk po humb kohë në komentimin e këtij lajmi, pasi besoj që vetë komentohet!

Në vazhdim adresa nga ku mund të shkarkohet (për ata që gjatë kësaj kohe kanë qenë në Mars) tool zyrtar i Microsoft:

Blaster Worm Removal Tool for Windows XP and Windows 2000