You are here

ej a kish mujt kuhs me me kallxu diqka gjonsisht per rrjetat

Administratori's picture

Përshëndetje Anonim,duhet të jesh pak më preçiz në kërkesë: çfarë të nevoitet?

Teoria dhe konceptet e rrjetit, protokollët, etj. apo thjesht kërkon ndihmë në konfigurimin praktik të një rrjeti?

Forume: