You are here

Kam nje problem me njohjen e modemit

Administratori's picture

Përshëndetje anonim,për fat të keq, askush nuk mund t´ju ndihmojë nëse më parë nuk jepni modelin dhe llojin e modemin tuaj!

Forume: