You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Zë ditariAlbLinux në DRUPAL 6.14 laurenti012 vjet 9 months më parë
HistoriPërsëri në linjë! laurenti112 vjet 9 months më parë
Book pageDRUPAL 6.x laurenti012 vjet 9 months më parë
HistoriLëshohet Debian GNU/Linux 5.0 laurenti013 vjet 6 months më parë
HistoriKyqja dhe konfigurimi i telefonit të internetit GRANDSTREAM Budge Tone -100 Anonim (e pa verifikuar)013 vjet 6 months më parë
Historiispell tash korrigjon edhe gjuhën shqipe AlbLinux113 vjet 6 months më parë
HistoriSoftware Freedom Conference of Kosova (SFCK 2009) Dashamir Hoxha013 vjet 7 months më parë
Book pageInstalimi - faqja 1 AlbLinux013 vjet 7 months më parë
HistoriLiçensa falas për Crossover (Linux dhe Mac) laurenti113 vjet 7 months më parë
HistoriGëzuar Vitin e Ri! laurenti013 vjet 7 months më parë
Forum topicAlbanian Wizard | Blogu i studenteve shqiptare albanianwizard313 vjet 7 months më parë
Zë ditariSa nga ju njohin "mësuesen Karen"? laurenti013 vjet 8 months më parë
Zë ditariPa (shumë) fjalë! laurenti013 vjet 8 months më parë
Forum topicA di ndonje nga ju funksionin e cronit se manxiu jeten sokolnushaj113 vjet 8 months më parë
Forum topicmy fedora albanianwizard013 vjet 8 months më parë
Forum topicAlbLinux...defaced Administratori713 vjet 8 months më parë
HistoriEagle Mobile: aplikim për punë laurenti013 vjet 9 months më parë
Zë ditariubuntu 8.10 displayconfig probleme me ndrrimin e madhsis pas instalimit 640x400 suse113 vjet 9 months më parë
Zë ditariPërditësimi i sitit në Drupal 6.6 laurenti013 vjet 9 months më parë
Forum topicsq.wikipedia.org tironsi213 vjet 10 months më parë
Forum topicApache me Webmin altiX1113 vjet 10 months më parë
HistoriGNOME 2.24 midis nesh! laurenti013 vjet 10 months më parë
gnome-2_24 laurenti013 vjet 10 months më parë
Forum topicGNOME 2.24 laurenti013 vjet 11 months më parë
Forum topicIP e bllokuar laurenti113 vjet 11 months më parë

Faqet