You are here

Edhe sot akoma asnjë e re nga aptitude ....

laurenti's picture

7, 8, 9 ...e sot, 10: 4 ditë pa përditësime për debian-in tim. Mesa duket problemet me ries.debian.org AKA ftp-master.debian.org vazhdojnë akoma (ftp-master është kopja qendrore e arkivit debian).
Sipas njoftimit në listën debian-devel-announce problemi ka të bëjë thjesht me "disqet": shpresojmë të jetë vetëm kjo, sidoqoftë kohëzgjatja e "downtime" është e pazakontë.

P.s.: ky problem prek vetëm përdoruesit që përdorin versionin jostabël, ose sid të Debian.

Komente

laurenti's picture

Ok, tashmë sërish në rregull: rreth 100MB të shkarkuara dhe debian-i im shkëlqen përsëri :-)