You are here

Lëshohet Fedora 8

laurenti's picture

Fedora 8 sapo është lëshuar zyrtarisht.
Të gjithë të apasionuarit e kësaj shpërndarje, mund të njihen me të rejat dhe ndryshimet në këtë version duke shfletuar (në gjuhën e dëshiruar) Shënimet e lëshimit.
[img_assist|nid=1299|title=|desc=|link=popup|align=center|width=200|height=150]
Për shkarkimin e versionit të ri, sipas formës dhe metodollogjisë së preferuar, vizitoni: Faqja e shkarkimeve.