You are here

Gëzuar pavarësinë, Kosovë!

laurenti's picture

Stafi i AlbLinux është i lumtur dhe bashkohet me korin e urimeve të shqiptarëve nga e gjithë bota për Shpalljen e Pavarësisë së Kosovës.

[img_assist|nid=1298|title=|desc=Foto marrë nga: http://www.flickr.com/photos/krasta/|link=popup|align=center|width=200|height=150]

Forume: