You are here

GNOME 2.15.1, versioni i ri në testim

laurenti's picture

Dje sapo është lëshuar një tjetër version testimi për GNOME.
Sapo përfundova instalimin (në të vërtetë instalova thjesht bazën dhe disa nga instrumentët e administrimit): përshtypjet? Po të vazhdohet me këtë hap, GNOME do të bëhet me të vërtetë një hapësirë pune e plotë për çdo lloj përdoruesi, me çfarëdolloj kërkese.

Disa pamje nga ky version, mund të vizitohen tek galeria e Alblinux, nga adresa në vazhdim: http://galeria.homelinux.org/v/Gnome_Albanian/gnome_head/gnome_2_15_1/