You are here

Rregullimet e fundit

AlbLinux's picture

Mbasi të kemi përfunduar me sukses instalimin, do të niset serveri grafik X e më pas GDM, programi që kujdeset me identifikimin dhe futjen e përdoruesve në sistem.

Pamja e parë që na shfaqet është:

Zmadhoje

Le ta zbukurojmë pak :-)

Kliko tek Veprimet -> Konfiguro manazhuesin e login...

Zmadhoje

Zgjidh Greeter grafik -> Happy GNOME

Zmadhoje

Zgjidh tek skeda Të përgjithshme Greeter grafik tek zëri Lokal:, dhe kliko tek Mbylle:

Zmadhoje

Identifikohuni në sistem:

Zmadhoje
Zmadhoje

Para jush...GNOME...në shqip...gati për tu shfrytëzuar pa ndaluar/bllokuar asnjëherë...:-))

Zmadhoje

E jo vetëm...tifozët e KDE, mund ta fillojnë ta përdorin menjëherë...

Zmadhoje
Mirësevini!!!