You are here

Notebook pa sistem operativ

laurenti's picture

Dua t'ju prezantoj në këtë mesazh një Notebook që plotëson të gjitha kërkesat për të instaluar një nga shpërndarjet tona Linux (provat në lab u kryen me një Debian Etch).

Bëhet fjalë për HP 6720S KE279ES CEL550 1X512/667 15.4 BW 80SATA DVD±RWDL WIFI, që rishitsi ynë vë në dispozicion pa Sistem Operativ.

Ja disa pamje dhe karakteristikat:

[img_assist|nid=1280|title=|desc=|link=none|align=left|width=400|height=400]
[img_assist|nid=1281|title=|desc=|link=none|align=left|width=400|height=400]

HP 6720S KE279ES CEL550 1X512/667 15.4 BW 80SATA DVD±RWDL WIFI:
* Monitor: 15.4 Widescreen Glare
* Lloji i proçesorit: Intel Mobile Celeron 540
* Shpejtësia e proçesorit: 1.86GHz
* RAM: 1 × 512 MB
* Hard disk: 80 GB
* Pesha (Kg): 2,5
* Sistemi operativ: Asnjë*
* Lidhje: Ethernet e wireless
* Dispozitivë optikë: DVD±R-RW DL
* Webcam: N/A
* Skeda grafike: Intel GMA X3100
* Lidhje:
o LAN
o Modem 56K (integruar)
o Wireless
* 2 slot memorie
* Skeda grafike: Intel Graphics Media Accelerator X3100
* Audio: High Definition Audio, altoparlant mono, dalje kufie / linja stereo, hyrje mikrofon stereo
* Sistemi i puntimit: Tastierë dhe Touchpad me zonë rrëshqitje
* Përmasat (L x A x P) mm: 3, 2 x 35, 8 x 26, 7 cm

(*)
Driver për Linux: Nuk nevoitet asnjë driver i veçantë
Driver për Windows: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang...

Çmimi (për rishitës): € 350

Eksperiencat tuaja?