You are here

Google këshillon përdorimin e Firefox

laurenti's picture

Google u ka shkruar dje 'quality rater' të tij për t'i ftuar në menyrë të qartë në përdorimin e Firefox në punën e tyre të përditshme për shoqërinë.

Quote:
Dear Raters,"It has come to our attention that there is a security issue with Internet Explorer. Until further notice, you are welcome to use Firefox or another browser of your choice exclusively, for ALL your rating work: merit and flag determination."The Human Eval Team
'Quality rater' janë njerëz që punojnë për Google nga shtëpia, me anë të internet, për të vlersuar korrispondimin midis fjalëve kyçe dhe siteve me qëllim që të përmirësojnë algoritmin e vendosjes tek motorri i kërkimit.