Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Linux Hap pas Hapi

Linux Hap pas Hapi
Lind një mirror i ri i Linux Step By Step: një pafundësi dokumentesh për kë dëshiron të përdorë linux nga A tek Z...

AlbLinux's picture

iptables/kernel

iptables/kernel
Dje është dhënë njoftimi mbi një 'të çarë' të madhe sigurie në brendësi të Network Address Translation (NAT).

AlbLinux's picture

Akoma kernel

Akoma kernel
Mbas Linus Torvald, Alan Cox dhe Marcelo Tosati është rradha e Dave Jones dhe kernel-it të tij 2.5.14-dj1.

AlbLinux's picture

FTP Attack Case Study Part I: The Analysis

AlbLinux's picture

Microsoft dënuar për pirateri software

Microsoft dënuar për pirateri software

Vetëm tani bëhet e ditur që Microsoft, po, tamam Microsoft, është dënuar për pirateri software nga një gjykatë franceze. Fakti ka ndodhur në shtator të vitit që shkoi, por askush nuk ka folur. Përse vallë?

Mund të lexoni artikullin në anglisht këtu.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS