Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Apache 2.0 në Win2000

Apache 2.0 në Win2000

IIS nuk ju bind më? Ja një artikull ku shpjegohet instalimi hap pas hapi i Apache 2.0 në Windows2000 për t'a eleminuar kështu përgjithmonë së bashku me problemet e tij të sigurisë.

AlbLinux's picture

Probleme sigurie për Mozilla

Probleme sigurie për Mozilla

Mozilla në të gjitha versionet e tij të fundit dhe derivati i tij Netscape 6.x vuajnë një problem sigurie aspak të pandjeshëm.

AlbLinux's picture

Shtyhet data e lëshimit të Woody

Shtyhet data e lëshimit të Woody
Shtyhet për një datë akoma për t'u caktuar lëshimi i versionit të ri Debian Woody 3.0

AlbLinux's picture

divx5.01 për linux

divx5.01 për linux
Me release e re të divx 5.01 për linux, më së fundi vihet në dispozicion edhe encoder-i.

AlbLinux's picture

KOffice 1.2 beta 1

KOffice 1.2 beta 1
Suporti për projektin KOffice po rritet gjithnjë e më shumë. Si rezultat kemi lëshimin e një versioni të ri beta 1. Provojeni!

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS