Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

MSN Messenger dhe IE, akoma probleme

Disa ekspertë sigurie kanë zbuluar që, duke shfrytëzuar dy bug të ndryshëm, mund të crash-osh MSN Messenger, Internet Explorer dhe Outlook Express. Mundësi sulmesh të ndryshme në pritje të lëshimit të patch korrigjues.

AlbLinux's picture

Lëshohet RedHat 7.3

Lëshohet RedHat 7.3

Sikurse ju lajmëruam para pak ditësh, arriti dhe versioni i ri i Red Hat:
' RALEIGH, NC—May 6, 2002—Red Hat, Inc. (Nasdaq:RHAT) today released Red Hat Linux version 7.3, a highly configurable operating system (OS) designed for deployments ranging from games and personal productivity to file, print and web serving. Red Hat Linux 7.3 adds new productivity tools, personal firewall configuration at installation, and video conferencing software to deliver everything individual users, educational institutions and small businesses need for flexible Internet-based computing.....'

AlbLinux's picture

Samba 2.2.4

Samba 2.2.4

Kemi gjithsej 59 bug fix dhe përmirësime në versionin e ri të Samba.

AlbLinux's picture

Kernel...e akoma kernel

Kernel...e akoma kernel
Brenda pak ditësh u lëshuan tre kernel të rinj Linux: 2.5.13, 2.4.19-pre8 (M. Tasati) dhe 2.4.19-pre7-ac4 (Alan Cox).

AlbLinux's picture

Lëshohet AbiWord 1.01

Lëshohet AbiWord 1.01
Mbas 19 Prillit, daljes së versioni 1.0 të këtij 'word processing program' free, ja ku lëshohet versioni i ri i përmirësuar.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS