Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Kernel 2.5.16

Linus Torvalds lëshoi Kernel-in e ri Linux. Të rejat dhe bug-fix këtu .

AlbLinux's picture

PhpMyAdmin

PhpMyAdmin

Duke filluar që nga versioni 2.2.7 (që pritet të lëshohet këto ditë), ky tool i mrekullueshëm për administrimin grafik të database MySQL, ( falë kontributit tim modest ) do të suportojë dhe gjuhën tonë shqipe. Provojeni dhe lajmëroni për gabimet e mundëshme në përkthim. Siti zyrtar i phpMyAdmin arrihet këtu, dhe për të padurueshmit, mund të shkarkohen file cvs nga këtu.

AlbLinux's picture

Bertelsmann blen Napster!

Bertelsmann blen Napster!
Grupi gjerman Bertelsmann ka blerë Napster. Njoftimi zyrtar arriti sot nga të dy shoqëritë.

AlbLinux's picture

RHN Errata Alert: Updated Mozilla packages fix a security issue

RHN Errata Alert: Updated Mozilla packages fix a security issue
Security Advisory - RHSA-2002:079-13
Complete information about this errata can be found at the following location:
https://rhn.redhat.com/network/errata/errata_details.pxt?eid=1074

AlbLinux's picture

RHN Errata Alert: Vulnerability in zlib library

RHN Errata Alert: Vulnerability in zlib library

Security Advisory - RHSA-2002:026-49

Complete information about this errata can be found at the following location:
https://rhn.redhat.com/network/errata/errata_details.pxt?eid=1050

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS