Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Ndryshime

Të reja

Njoftojmë që sapo kemi rifreskuar seksionin FAQ me materiale të reja. Shtuar seksioni me Pyetje/Përgjigje mbi LINUX.

AlbLinux's picture

Doli Gnome 2.0 Beta 4

Doli Gnome 2.0 Beta 4
Ju njoftojmë mbi daljen e versionit të ri beta 4 të Gnome.

AlbLinux's picture

RHN Errata Alert: Updated sudo packages are available

RHN Errata Alert: Updated sudo packages are available

Complete information about this errata can be found at the following location:
https://rhn.redhat.com/network/errata/errata_details.pxt?eid=1063

Security Advisory - RHSA-2002:071-07

AlbLinux's picture

Një tjetër Databse Open Source

Një tjetër Databse Open Source
Edhe SAP i hap dyert frymës Open Source me DB e saj që është i njëjti i përdorur në sistemin e tij SAP R/3. Dhe është edhe free of charge.

AlbLinux's picture

GCC 3.1: pre-release në arritje e sipër

GCC 3.1: pre-release në arritje e sipër

Mark Mitchell, mirëmbajtsi i release të GCC, ka njoftuar me një email drejtuar mailing list të GCC, që shumë shpejt (brenda dy-tre ditësh) do të lëshohet versioni 3.1 pre-release i kompiluesit të mirënjohur open-source....

GCC 3.1: pre-release në arritje e sipër

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS