You are here

Scheduling i Linux

AlbLinux's picture

Scheduling i Linux

Jeni ndodhur ndonjëherë para pyetjes: si vepron zemra e Linux kur zgjedh se kush program duhet të ekzekutohet dhe kush jo ? Zbuloheni këtu.