You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Forum topicKu mund ta marr Linux Administratori219 vjet 9 months më parë
HistoriKujdes me Flash Player AlbLinux019 vjet 9 months më parë
HistoriTe çara ne database MySQL AlbLinux019 vjet 9 months më parë
Forum topicMund ta provoj dhe une? majemy119 vjet 9 months më parë
HistoriPHP 4.3.0RC3 Released AlbLinux019 vjet 9 months më parë
HistoriLinus Torvalds: Linux 2.5.52 AlbLinux019 vjet 9 months më parë
HistoriDebian GNU/Linux 3.0r1 AlbLinux019 vjet 9 months më parë
Forum topicNuk arrij te konfiguroj X server ne Slackware 8.1.Mund te me flomish519 vjet 9 months më parë
HistoriSiti i Slackware Down! AlbLinux019 vjet 9 months më parë
HistoriMicrosoft gati per te blere Borland? AlbLinux019 vjet 9 months më parë
HistoriLinus Torvalds: Linux 2.5.51 AlbLinux019 vjet 9 months më parë
HistoriVersioni 3.1 i KDE do te leshohet muajin qe vjen AlbLinux019 vjet 9 months më parë
HistoriNje veshtrim mbi DDoS AlbLinux019 vjet 9 months më parë
HistoriLeshohet patch korrigjues per ext3 bug AlbLinux019 vjet 9 months më parë
Historidebian-installer alpha release AlbLinux019 vjet 10 months më parë
HistoriRedHat 8.0 dhe RPM që bllokohet AlbLinux019 vjet 10 months më parë
HistoriAsnjë të ardhme për software pronësor AlbLinux019 vjet 10 months më parë
HistoriMicrosoft: Linux kërcënon rritjen tonë AlbLinux019 vjet 10 months më parë
Forum topicProbleme në instalimin e Linux-it? Administratori2119 vjet 10 months më parë
HistoriLinux: Data corrupting ext3 bug in 2.4.20 AlbLinux019 vjet 10 months më parë
HistoriGaleon 1.2.7 Released AlbLinux019 vjet 10 months më parë
HistoriMozilla 1.2.1 AlbLinux019 vjet 10 months më parë
HistoriLinux gjithmonë në xhep AlbLinux019 vjet 10 months më parë
HistoriKernel 2.4.20 AlbLinux019 vjet 10 months më parë
HistoriSpiunë në kompjuterin tënd AlbLinux019 vjet 10 months më parë

Faqet