You are here

Ku mund ta marr Linux

Administratori's picture

Pershendetje Korabi,

duhet te jesh pak me preçiz: çfare shperndarje Linux te intereson te shkarkosh, RedHat, Mandrake, Slack, Debian, apo çfare tjeter?

Pastaj mund t´ju jap link-un direkt per download.

Forume: 
Administratori's picture

Pershendetje Korabi,

m.q.s. eshte hera e pare qe deshironi te instaloni nje shperndarje Linux, ju keshilloj shkarkimin dhe instalimin e Mandrake. Ndoshta eshte shperndarja me e pershtatshme per perdoruesit qe arrijne nga bota Windows. Ju keshilloj gjithashtu qe, perpara se te filloni instalimin, te lexoni sa te jete e mundur me shume rreth linux dhe instalimit te tij dhe, n.q.s. keni paqartesi, te na kerkoni ndihme pa u druajtur.

Per shkarkim, lexo ketu: http://www.alblinux.net/modules.php?name=News&file=article&sid=455

ILovePejaa's picture

Ne kete adrese keni mundesi te beni download te gjitha versionet e Linux-it ne formatin *.iso dhe pastaj keni mundesi te beni record si format iso me Nero, Adaptec Easy CD, fire burn etj etj

www.linuxiso.org

Ju flm.

[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: ILovePejaa në datën 23-12-2002 01:22 ]