You are here

Debian GNU/Linux 3.0r1

AlbLinux's picture

Leshohet revizioni i pare per Woody - Debian 3.0r1. Ne kete version kryesisht perfshihen te gjitha korrigjimet e deritanishme ne lidhje me sigurine dhe shume bug fix te versionit te kaluar. Pakot kryesore te ndikuar jane: Linux Kernel (Kernel i default tashme eshte 2.2.22), apache, ethereal, fetchmail, gaim, glibc, kdelibs, php, postfix, python, samba, snort and xinetd, dhe shume te tjere; mund te lexoni ChangeLog e plote ketu. Gjithashtu informacione te tjera mbi Debian 3.0r1 mund te lexohen tek kjo faqe. Imazhet ISO per shkarkim do te jene gati pas disa ditesh, por si gjithmone, mjafton nje "apt-get dist-upgrade" per te upgrad-uar Woody-n tuaj.