You are here

Microsoft gati per te blere Borland?

AlbLinux's picture

The Register boton nje artikull sipas te cilit qarkullojne zera mbi blerjen e mundeshme te Borland nga ana e Microsoft. Sikur kjo te vertetohet Microsoft do te heqe qafe kundershtarin e tij kryesor persa i takon veglave te zhvillimit, dhe ne te njejten kohe do te pasurohet me nje know-how te pamase. Gjithashtu ne shporte gjen edhe teknollogjine e application design te TogetherSoft, te blere para pak kohesh nga Borland.
Ky lajm eshte me te vertete i hidhur per zhvilluesit Delphi dhe Kylix, pasi shume prej tyre ne asnje menyre pranojne te punojne dhe te zhvillojne duke perdorur tools e Microsoft.