Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

UnitedLinux

UnitedLinux
Me sa duket tema e ditës është e sapolindura UnitedLinux: Këtu mund të lexoni përgjigjen e RedHat, ndërsa këtu përshtypjet e Caldera.

AlbLinux's picture

United Linux

United Linux
Përpjekjet e Linux Standard Base me sa duket arritën të prodhojnë unifikimin e parë botëror të shpërndarjeve Linux. << Caldera, Conectiva, SuSE, Turbolinux Partner To Create UnitedLinux, And Produce A Uniform Version Of Linux For Business >> Mungojnë RedHat, Mandrake dhe shumë të tjera. Do të humbasin apo presin akoma para se të futen për të kapitalizuar avantazhin e tyre kompetitiv?

AlbLinux's picture

Doli pre-release e re e kernel

Doli pre-release e re e kernel
Ndryshimet mund t'i lexoni tek http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/v2.4/testing/patch-2.4.19.log Jeni gati për rikompilim?

AlbLinux's picture

Lëshohet Mozilla 1.0 ?

Lëshohet Mozilla 1.0 ?
Me sa duket Mozilla 1.0 është lëshuar edhe pse akoma jo zyrtarisht. Lajmi u dha nga MozillaQuest.

AlbLinux's picture

Linux Easy Installer 2.4

Linux Easy Installer 2.4
Për të gjithë ata që nuk dinë si të veprojnë kur u nevoitet instalimi i apache dhe php arrin versioni i ri i Linux Easy Installer që përmban: apache 2.0.36, PHP 4.1.2, MySQL 3.23.49 dhe phpMyAdmin 2.2.6.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS