Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Sendmail plus Antivirus/spammer

Sendmail plus Antivirus/spammer
Ja për të gjithë sysadmin një artikull i dedikuar konfigurimit dhe vënies në funksionim të një server-i mail, duke u mbështetur tek sendmail, në gjendje të bllokojë spam dhe virus-ët përpara se të arrijnë tek kutia jonë postës. Artikulli është në anglisht...asnjë nuk del vullnetar për t'a përkthyer në shqip?

Napoleon's picture

Cilen shperndarje te Linux-it ta instaloj

Cilen shperndarje te Linux-it ta instaloj

Forume: 
AlbLinux's picture

Mozilla 1.0

Mozilla 1.0

Më së fundi, mbas plot 4 vjetësh zhvillimi, lëshohet versioni 1.0 i Drageshës me famë. Tani nuk keni më justifikime për të braktisur njëherë e përgjithmonë IE. Shkarkojeni këtu!!!

Administratori's picture

Probleme në instalimin e Linux-it?

Probleme në instalimin e Linux-it?

Forume: 
AlbLinux's picture

PHP-NUKE 5.6

PHP-NUKE 5.6

Sikurse ju lajmëruam pak ditë më parë, versioni i ri 5.6 i sistemit Php-Nuke, u lëshua në qarkullim. Të rejat kryesisht janë rritja e sigurisë dhe korrigjimi i disa gabimeve. E vetmja e re, me plot kuptimin e fjalës është zëvëndësimi i përshtatjes për PHP-Nuke të forumeve phpBB që paraqitnin probleme serioze sigurie, me modulin Splatt-Forum. Tek seksioni Downloads i sitit tonë mund të shkarkoni pakon PHP-Nuke 5.6, të kompletuar me përshtatjen në shqip.

Shënim: Kush përdor versionin ekzistues 3.0 të Splatt-Forum duhet të ndjekë hapat në vazhdim për të kryer Upgrade e sistemit:

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS