Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

THE MAP OF ''THE CREATOR''

THE MAP OF "THE CREATOR" Një zbulim me të vërtetë sensacional ai i bërë në Rusi nga një grup kërkuesish. Në rajonin e Uraleve është zbuluar një pllakë e madhe me “origjinë artificiale” me një moshë prej rreth 120 milion vjetësh. Në pllakë, që është me sa duket një fragment i diçkaje me përmasa shumë më të mëdha, duket një pjesë e hartës së Tokës me një precizion të arritshëm vetëm nga fotografimet ajrore aktuale.

AlbLinux's picture

perl 5.8.0 RC 1

perl 5.8.0 RC 1

Më së fundi lëshohet Release Candidate 1 e gjuhës së programimit PERL. Dhe të rejat nuk janë thjesht disa korrigjime.

AlbLinux's picture

MandrakeSoft increase of capital

MandrakeSoft increase of capitalIn only three years of development, MandrakeSoft has positioned itself as
one of the three leading worldwide Linux producers & publishers. Since the
company recentered its focus on Linux in April 2001, and despite a
difficult economic climate, the company has achieved solid increase in
revenues and cost reductions

AlbLinux's picture

LyX 1.2.0 Released

LyX 1.2.0 Released
"After too long a wait, the LyX team are pleased to announce the new stable
release, 1.2.0.
"
Me të vërtetë një nga editorët më të mirë ndoshta i vetmi editor për linux WYSIWYT ku T do të thotë Think (Mendo).

AlbLinux's picture

Po arrin Php-Nuke 5.6

Po arrin Php-Nuke 5.6
Versioni i ri i këtij portali të mrekullueshëm do të vihet në dispozicion të publikut në datën 4 Qershor. Të rejat nuk janë të shumta. E reja më e rëndësishme është zëvëndësimi i forumit të vjetër me Splatt-Forum, që mbyll shumë të çara sigurie dhe sjell funksione të reja. Sigurisht jam kujdesur që t'ju arrijë në shqip :-)
Këtu lajmërimi zyrtar.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS