Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

RHN Errata Alert: Updated Mozilla packages fix a security issue

RHN Errata Alert: Updated Mozilla packages fix a security issue
Security Advisory - RHSA-2002:079-13
Complete information about this errata can be found at the following location:
https://rhn.redhat.com/network/errata/errata_details.pxt?eid=1074

AlbLinux's picture

RHN Errata Alert: Vulnerability in zlib library

RHN Errata Alert: Vulnerability in zlib library

Security Advisory - RHSA-2002:026-49

Complete information about this errata can be found at the following location:
https://rhn.redhat.com/network/errata/errata_details.pxt?eid=1050

AlbLinux's picture

Definimi haker

Ja pra ketu po mundohem te definoj fjalen HACKER.

AlbLinux's picture

Securing Linux

Securing Linux
Ja një artikull i shkurtër, por interesant, mbi krijimin e bazave për t'a bërë linux-box-in tuaj më të sigurtë. Duke filluar nga instalimi.

AlbLinux's picture

kuazi-hakerat

Shume femije bredhin ne CYBERSPACE i thone vetes hakera, ndersa kane dijeni minimale mbi rrjetat kompjuterike si dhe IT teknologjine ne pergjithesi. Keta femije ia prishin imazhin te gjithe profesionisteve shqiptare qe me te vertete e din profesionin e tyne

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS