Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Ximian Gnome edhe për Mandrake 8.2

Ximian Gnome edhe për Mandrake 8.2

Versioni i GNOME të shpërndarë nga Ximian tani suporton e dhe versionin e fundit të Mandrake Linux.

AlbLinux's picture

Ja StarOffice6.0

Ja StarOffice6.0
Doli release e re e suite të targuar Sun. Kushton 76 dollarë.

AlbLinux's picture

Driver të rinj NVIDIA

Driver të rinj NVIDIA
Akoma edhe njëherë NVIDIA lëshon për skedat e saj video driver-ët për Linux.

AlbLinux's picture

Slackware 8.1 rc1

Slackware 8.1 rc1
Të gjithë fanatikët e Slackware janë duke pritur me padurim daljen e versionit 8.1 të shpërndarjes. Në datën 26 maj lajmërohet dalja e rc1.Sa duhet pritur akoma për daljen e versionit përfundimtar?

AlbLinux's picture

Si funksionon dpkg

Si funksionon dpkg

Debian është e famshme për dy aspekte të ndryshme: nuk i takon asnjë shoqërie (si p.sh. RedHat apo Mandrake) dhe ka sistemin e package, dpkg, më të zhvilluarin që mund të gjejmë tani në qarkullim. Le të fillojmë t'a njohim këtë sistem duke lexuar këtë artikull.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS