Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

phpMyAdmin 2.3.0-rc1 has been released!

phpMyAdmin 2.3.0-rc1 has been released!

Dje u lëshua versioni 2.3.0-rc1 i phpMyAdmin. Të rejat janë të shumta (lexoini këtu).Ashtu sikurse ju kam njoftuar, ky version tashmë përfshin edhe gjuhën shqipe. Për t'a shkarkuar, shkoni këtu.

AlbLinux's picture

Slackware.org: Slackware Linux 8.1 Released

Slackware.org: Slackware Linux 8.1 Released

Për më tepër dhe për t'a shkarkuar, këtu.

AlbLinux's picture

Apache 2.0.39 Released

Apache 2.0.39 Released

 

The Apache HTTP Server Project is proud to announce the third public
release of Apache 2.0. Apache 2.0 has been running on the Apache.org
website since December of 2000 and has proven to be very reliable.

Apache 2.0.39 Released

AlbLinux's picture

Apache 1.3.26 Released

Apache 1.3.26 Released

The Apache Software Foundation and The Apache Server Project are
pleased to announce the release of version 1.3.26 of the Apache HTTP
Server. This Announcement notes the significant changes in 1.3.26.

This version of Apache is principally a security and bug fix
release. A summary of the bug fixes is given at the end of this document.
Of particular note is that 1.3.26 addresses and fixes the issues noted
in CAN-2002-0392 (mitre.org) [CERT VU#944335] regarding a vulnerability
in the handling of chunked transfer encoding. We would like to thank
Mark Litchfield of ngssoftware.com for discovering and reporting the
vulnerability.

AlbLinux's picture

Linus Torvalds: Linux 2.5.22

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS