You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Forum topickio Administratori021 vjet 1 month më parë
Forum topicproblem me redhat katerxkater021 vjet 1 month më parë
Forum topicArlla Arlla021 vjet 1 month më parë
Forum topicphp-proxima Alvi121 vjet 1 month më parë
Forum topicKu mund ta marr Linux Administratori221 vjet 5 months më parë
HistoriKujdes me Flash Player AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriTe çara ne database MySQL AlbLinux021 vjet 5 months më parë
Forum topicMund ta provoj dhe une? majemy121 vjet 5 months më parë
HistoriPHP 4.3.0RC3 Released AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriLinus Torvalds: Linux 2.5.52 AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriDebian GNU/Linux 3.0r1 AlbLinux021 vjet 5 months më parë
Forum topicNuk arrij te konfiguroj X server ne Slackware 8.1.Mund te me flomish521 vjet 5 months më parë
HistoriSiti i Slackware Down! AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriMicrosoft gati per te blere Borland? AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriLinus Torvalds: Linux 2.5.51 AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriVersioni 3.1 i KDE do te leshohet muajin qe vjen AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriNje veshtrim mbi DDoS AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriLeshohet patch korrigjues per ext3 bug AlbLinux021 vjet 5 months më parë
Historidebian-installer alpha release AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriRedHat 8.0 dhe RPM që bllokohet AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriAsnjë të ardhme për software pronësor AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriMicrosoft: Linux kërcënon rritjen tonë AlbLinux021 vjet 5 months më parë
Forum topicProbleme në instalimin e Linux-it? Administratori2121 vjet 5 months më parë
HistoriLinux: Data corrupting ext3 bug in 2.4.20 AlbLinux021 vjet 5 months më parë
HistoriGaleon 1.2.7 Released AlbLinux021 vjet 5 months më parë

Faqet