You are here

CentOS

CentOS is an Enterprise-class Linux Distribution derived from sources freely provided to the public by a prominent North American Enterprise Linux vendor. CentOS conforms fully with the upstream vendors redistribution policy and aims to be 100% binary compatible. (CentOS mainly changes packages to remove upstream vendor branding and artwork.) CentOS is free.

albanianwizard's picture

Albanian Wizard | Blogu i studenteve shqiptare

Ne rradhe te pare urime per punen dhe shpresoj se userat e linux do te shtohen dhe sdo jene kaq pak si tani..
Doja te lajmeroja per nje blog shqiptare te dedikuar IT, informatikes ne pergjithesi dhe elektronikes.
http://albanianwizard.org Nje blog shume i veçant dhe nga te paret ne lloin e tyre krejt ne shqip.
Ne te do te gjenden shume informacione rreth IT, akritektures, programimit , sistemeve operative dhe veçanerisht atyre Linux (pasi edhe une jam perdorues i linux) dhe siguris ne pergjithesi.

Sisteme Operativë: 
Desktop Environment: 
Lajme & Lajmërime: 
Seksioni Kernel: 
Subscribe to RSS - CentOS